Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken thighs; skinless, boneless
1 Teelöffelthyme
1/4 TeelöffelGarlic powder, onion salt
1/4 TeelöffelWhite pepper, cayenne
1/4 Teelöffelblack pepper
1 Esslöffeloil
die Zubereitung:

1. Gently pound chicken between 2 pieces of plastic wrap or waxed paper. Work from centre until 1/4" thick.

2. In small bowl, combine all remaining ingredients except oil. Brush both sides of chicken with oil and coat with pepper mixture.

3. Blace chicken thighs on grill or broiler pan 4-6" from heat for 8-10 mins until no longer pink, turning once.

Per serving: 240 calories, 15g fat (56% Cff) 4 g sat. Fat, 100mg chol.

200 mg sodium Contributor: "Best Chicken Cookbook" Pillsbury


Anmerkungen zum Rezept: