Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Citrus Olives
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseGreen olives (mixed sizes, if desired)
30 black peppercorns
lemon
Lemon thyme sprigs
2 Esslöffelolive oil
die Zubereitung:

Drain the olives and place them in a glass or other nonreactive container.

Using a wooden mallet or the back of a wooden spoon, hit the peppercorns just enough to bruise or barely crack them. Add to the olives.

Cut the lemon into 12 or 15 pieces, removing the seeds. Add the lemon to the olives. Rub the sprigs of thyme between your hands over the bowl, dropping some of the leaves onto the olives, then add the sprigs and the olive oil. Turn the olives to coat them with the mixture. Cover with plastic wrap and refrigerate at least 24 hours, or up to 3 days before serving.

Yields 2 cups.


Anmerkungen zum Rezept: