Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Pork
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pork tenderloins (about 2 pounds total)
1 Esslöffelpepper coarsely ground
1/2 Tassewhite wine
1/2 Tassechicken broth
1/2 TasseReduced-fat sour cream
2 EsslöffelCountry-style Dijon mustard
die Zubereitung:

Roll pork tenderloin in pepper to coat. Place in flameproof roasting pan. Bake in preheated 350F oven 30-40 minutes until cooked through and internal temperature registers 160 degrees. Pour off fat in pan. Add wine. Place pan on burner over high heat; cook, scraping up browned bits, 1 minute. Add broth, cook, stirring to reduce liquid by half, 10 minutes. Remove from heat. Combine sour cream and mustard. Stir into pan. Slice pork, serve with sauce.


Anmerkungen zum Rezept: