Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppermint Candy Resembling Pepto Bismol
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar
1 Tassecorn syrup light
1 Prisesalt
1/2 Tassewater
1/4 Teelöffelfood coloring red
1/2 TeelöffelPeppermint Extract
die Zubereitung:

Combine sugar, syrup, salt and water in a saucepan. Heat slowly, stirring constantly, until sugar dissolves, then cook, stirring, until mixture reaches 300 on a candy thermometer (a tsp of syrup will separate into brittle threads when dropped into cold water).

Stir in food coloring and extract until blended; remove from heat.

Drop from tip of a teaspoon onto well oiled cookie sheets to make 1 1/2 inch rounds, or spoon into well oiled 1 1/2 inch molds. If syrup hardens while shaping drops, heat slowly until just melted.

Cool on cookie sheets or in molds until firm, then remove carefully with spatula.

/Candy


Anmerkungen zum Rezept: