Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppermint Ice Cream #2
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tassemilk
2 3/4 Tassesugar
1 Teelöffelsalt
2 1/2 TasseHalf-and-half
1 1/2 Teelöffelvanilla extract
6 Tassewhipping cream
2 TassePeppermint candy
For 6 Quarts
4 Tassemilk
3 3/4 Tassesugar
1 1/4 Teelöffelsalt
4 TasseHalf-and-half
2 Teelöffelvanilla extract
9 Tassewhipping cream
3 TassePeppermint candy
die Zubereitung:

Scald milk until bubbles form around edge. Remove from heat. Add sugar and salt. Stir until dissolved. Stir in half and half, vanilla and whipping cream. Cover and refrigerate 30 minutes.

Place peppermint candies in a plastic bag. Break into large pieces (about 1/4 inch) by pounding with a mallet or rolling pin. Stir into chilled mixture. Freeze as directed.


Anmerkungen zum Rezept: