Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppermint Layered Chocolate Bars
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1/2 Tassemargarine
1/2 Tassesugar
1/3 Tassecocoa
1 Tassecoconut
1/2 Tassenuts chopped
egg beaten
1 Teelöffelvanilla
2 Tassegraham cracker crumbs
Filling
1/2 TasseMargarine softened
2 Tassesugar powdered
2 Esslöffelmilk
1 TeelöffelPeppermint Extract
3 Tropfenfood coloring green
Frosting
1 PackungSemi-sweet chocolate chips; (6 oz.)
2 Esslöffelmilk
die Zubereitung:

In a 2-quart saucepan combine margarine, sugar, cocoa, egg and vanilla. Cook over medium heat, stirring constantly until margarine is melted and mixture is smooth, 1 to 2 minutes. Stir in remaining crust ingredients. Press into a 9 x 13-inch pan and chill 15 minutes. In a small mixer bowl combine filling ingredients. Beat at medium speed, scraping bowl often until smooth, 2 to 3 minutes. Spread evenly over crust. Chill 15 minutes. In a 1-quart saucepan combine chocolate pieces and milk. Cook over low heat, stirring occasionally until chocolate is melted, 2 to 3 minutes. Spread evenly over bars. Cover; chill 2 to 3 hours or until firm. Cut into bars. Store, covered, in the refrigerator. Yield: 4 dozen.


Anmerkungen zum Rezept: