Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppermint Pattie Cake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Peppermint Icing
1/4 TasseCrisco
2 Teelöffelmargarine
3 TasseConfectionary sugar, sifted
1/4 Tassemilk
2 TeelöffelPeppermint Extract
die Zubereitung:

Cream shortenings; add sugar and milk alternately and beat well. Add peppermint extract and whip at high speed for 5 minutes until fluffy.

Chocolate Fudge Icing: 1/2 c butter 1/4 c shortening 1/2 c cocoa 1 egg 3 c confectionary sugar, sifted 1/3 c milk Cream shortenings and cocoa together. Blend in vanilla and egg, beating well. Alternately add sugar and milk, beating until smooth. Whip at high speed 5 minutes.

Cake: Begin with your favorite chocolate 2-layer cake (either scratch or prepackaged mix). Sprinkle each layer with 1/2 cup Creme de Menthe or Peppermint Schnapps and allow to stand for 1 hour. Frost top and center with peppermint icing. Frost sides with fudge icing. Garnish top of cake with crushed peppermint hard candy and miniature peppermint wafers (either York Peppermint patties, Andes creme de menthes, or similar).


Anmerkungen zum Rezept: