Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppermint Stick Frozen Yogurt
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Envelope unflavored gelatin (1 tbsp)
1/2 Tassemilk
eggs
2 Esslöffelcorn syrup light
2 TasseYogurt
1 TasseFinely crushed peppermint sticks
1 Teelöffellemon juice
1/2 TasseWhipping cream whipped
die Zubereitung:

Sprinkle gelatin over milk in small saucepan; let stand 3 minutes. Heat over low heat, stirring constantly; until gelatin dissolves; cool slightly. Beat eggs in large mixer bowl on medium speed until thick and lemon colored. Beat in corn syrup gradually. Beat in gelatin mixture, yogurt, peppermint sticks and lemon juice on medium speed. Fold in whipped cream. Place mixture in 3 quart metal bowl; cover with plastic wrap or waxed paper. Freeze until mixture form 1/2 inch frozen layer around side of bowl, about 2 hours. Remove from freezer. Scrap bowl with spatula; beat with electric mixer at medium speed until smooth, about 1 minute. Return to freezer; repeat process when mixture forms 1/2 inch frozen layer. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: