Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppermint Stick Pie
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1 1/2 TasseChocolate wafer crumbs
1/4 TasseButter or margarine, melted
Filling
24 grossMarshmallows
1/2 Tassemilk
1 Teelöffelvanilla
1/8 Teelöffelsalt
6 TropfenPeppermint Extract
6 TropfenRed food color
1 Tassewhipping cream
2 EsslöffelPeppermint candy; crushed
die Zubereitung:

Heat oven to 350~F. Mix wafer crumbs and melted margarine. Press firmly against bottom and sides of an ungreased 9" pie plate. Bake 10 minutes. Cool. Heat marshmallows and milk over low heat, stirring constantly, just until marshmallows are melted. Remove from heat; stir in vanilla. Salt, extract and food color. Refrigerate, stirring occasionally, until mixture mounds slightly when dropped from a spoon. Beat whipping cream in chilled bowl until stiff. Stir marshmallow mix until blended well; fold into whipped cream. Pour into crust. Refrigerate at least 12 hours. Before serving, sprinkle with crushed candy.


Anmerkungen zum Rezept: