Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppernuts (Pfeffernussen)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebrown sugar
1/2 Tassewhite sugar
1/2 Tasseshortening
eggs
1 Teelöffelvanilla
1 Tasseraisins
1/2 Tassecoconut
1/2 TasseNuts
4 1/2 Tasseflour
1 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseSour cream or buttermilk
die Zubereitung:

Cream the white and brown sugar with the shortening. Beat in the eggs and vanilla.

Combine the raisins, coconut, and nuts, grind fine in a food processor or grinder. Add to the above.

Sift the flour, baking soda, and salt together; add these, along with the buttermilk, to the above.

Divide the dough into several parts; roll each part into a long, inch thick snakelike shape; cut the snake at approximately half inch intervals. Arrange the nut-like cookies on an ungreased cookie sheet; bake at 325 degrees for 10 - 12 minutes, depending on whether you prefer softer or crunchy cookies.


Anmerkungen zum Rezept: