Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepperoni Onion Quiche
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 TasseMinced sweet onions
1 Teelöffelsalt
2 Esslöffelolive oil
1/8 Teelöffelpepper freshly ground
1 Esslöffelbutter
1/8 Teelöffelnutmeg ground
1 1/2 Esslöffelflour
1/2 Tasseswiss cheese grated
eggs
18 Thin slices pepperoni
1/2 TasseHalf-and-half
In prebaked pastry shell
1/3 TasseYogurt
die Zubereitung:

Saute onions with oil and butter in skillet over low heat until well done, stirring often. Do not brown. Sprinkle with flour and continue cooking slowly about 2 minutes. Cool well. Beat eggs; add half and half, yogurt, salt, pepper, and nutmeg. Add to cooled onions. Sprinkle half the cheese on the bottom of the pre-baked pastry shell and fill with egg-onion mixture. Arrange pepperoni slices on top. Sprinkle with remaining cheese. Bake 10 minutes at 450 degrees; reduce heat to 300 degrees and bake 20 minutes more.


Anmerkungen zum Rezept: