Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppery Grilled Garlic Bread
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Stick unsalted butter; room temperature
Cloves (large) garlic; pressed
1 Teelöffelpepper ground
1 Teelöffellemon juice fresh
16 Scheibe(1-inch thick) French bread or sourdough baguette
1/3 Tasseolive oil
die Zubereitung:

Mix first 4 ingredients in small bowl. Season with salt. (Can be made ahead. Cover and refrigerate 2 days or freeze 1 month. Bring to room temperature before using.) Prepare barbecue (medium-high heat). Lightly brush both sides of bread with oil. Grill until slightly crip and light brown, about 2 minutes per side. Spread both sides of bread with garlic butter.

Hartmans@Ix.Netcom.Com

(Jack And Kay Hartman)


Anmerkungen zum Rezept: