Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppery Scalloped Potatoes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(10.75oz) condensed cream of mushroom soup; undiluted
1 1/2 Tassemilk
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelcayenne pepper
5 TasseThinly sliced peeled potatoes
1/4 Tassebutter or margarine, melted
1/4 Tasseall-purpose flour
die Zubereitung:

In a small bowl, combine the soup, milk, salt and cayenne; set aside. Place a third of the potatoes in a greased 13x9x2-inch baking dish; layer with a third of the butter, flour and soup mixture. Repeat layers twice. Bake, uncovered, at 350° for 1 hour and 20 minutes or until the potatoes are tender.


Anmerkungen zum Rezept: