Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppery Steak with Pan Fries and Gravy
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Potatoes
1/4 Tassebutter or margarine
6 mittelNew red potatoes; cut into wedges
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Steak
1/3 Tasseall-purpose flour
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
Beef cubed steaks
Gravy
1 Esslöffelbutter or margarine
1 Esslöffelall-purpose flour
1 Tassemilk
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

In 10" skillet melt 1/4 cup butter until sizzling. Add remaining potato ingredients. Cook over medium high heat, turning occasionally, until golden brown (10 to 15 minutes). Place potatoes on platter; keep warm while preparing steaks and gravy

In 9" pie pan stir together all steak ingredients except steaks. Coat both sides of steaks with flour mixture. Place 2 steaks in same skillet. Cook over medium high heat until brown and crispy (3 minutes on each side). Remove steaks to platter with potatoes. Cook remaining steaks. Reduce heat to medium. In same skillet with drippings and brown particles melt 1 tablespoon butter; stir in 1 tablespoon flour. Cook, stirring occasionally, until smooth and bubbly (1 minute). Stir in remaining gravy ingredients. Continue cooking, stirring occasionally, until gravy thickens (4 to 5 minutes). Serve over steaks and potatoes.


Anmerkungen zum Rezept: