Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Perfect Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelflour
1 Esslöffelmargarine
1/2 Tassecelery sliced
1 Tasse(10 3/4 oz)chicken broth
3 x ca. 450 gChicken
Salt, pepper -- paprika
1/2 TeelöffelBasil leaf
1 Tasserice Uncooked
1 Tassecarrots sliced
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassewater
1 Esslöffelvegetable oil
1 TeelöffelParsley flakes
1/8 Teelöffelgarlic powdered
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Shake flour in regular size (10"x16") Reynolds oven cooking bag; place in 13x9x2-inch baking pan. Add rice, butter, vegetables, broth and water; squeeze bag gently to blend ingredients Tie chicken legs with string. Brush chicken with oil; sprinkle with seasonings. Place chicken in bag on top of rice. Close bag with nylon tie; make 6 half-inch slits in top. Bake 1 to 1 1/4 hours or until thigh joint moves easily when bag and leg are grasped with a pot holder. "Hint" try Soy Sauce on the rice after it in your bowl. !! Good !!


Anmerkungen zum Rezept: