Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Lasagna |
1 Dose | Whole tomatoes in puree; (28 oz.) |
2 Teelöffel | Finely minced garlic; (2 large cloves) |
1 Teelöffel | basil ground |
1 x ca. 1/2 Liter | cottage cheese |
8 x ca. 30 g | sour cream |
1 | egg |
4 x ca. 30 g | Mozzarella |
2 Teelöffel | salt |
3 Teelöffel | parmesan grated |
saucepan, combine tomatoes, garlic and basil; simmer 10 minutes, breaking up tomatoes with fork. In medium bowl, combine cottage cheese, sour cream, Mozzarella cheese, salt and 1 egg. In a well greased 13 x 9-inch pan, arrange a layer of lasagna, half the cheese mixture, a layer of lasagna, the remaining cheese and the rest of the lasagna. Top with tomato mixture. Sprinkle with grated Parmesan cheese. Cover pan with aluminum foil. Bake at 350 degrees for 30 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|