Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Perfect Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Unflovored gelatin
1/4 Tassewater cold
1 EsslöffelSugar replacement
1/2 Teelöffelsalt
3/4 Tassewater hot
1 Esslöffellemon juice
Cucumbers
1/4 Tassecarrots
1/4 Tasseonions
3 x ca. 30 gcream cheese
2 EsslöffelLo-cal Mayonnaise;
die Zubereitung:

Dissolve gelatin in cold water. Add gelatin mixture, sugar replacement, and salt to hot water; stir until dissolved. Add lemon juice, cucumber, carrots, and onion. Beat cream cheese with mayonnaise until smooth. Blend into vegetable mixture. Pour into mold and chill. Food Exchange per serving: 1/2 Vegetable Exchange + 1 Fat Exchange Cal: 73

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: