Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Lamb, cut in 1-inch cubes |
1/2 Tasse | salad oil |
1/4 Tasse | lemon juice |
2 | Cloves garlic crushed |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper fresh |
6 | bay leaves |
4 | Small tomatoes, halved |
2 | green Pepper cubes |
2 | Small egplants, cubed |
Prepare marinade: combine oil, lemon juice, garlic, salt, pepper and bay leaves. Marinate meat cubes for 4 to 5 hours in refrigerator.
Thread meat, vegetables, and bay leaves on skewers. Brush with marinade. Broil 3 minutes on each side, or barbecue 5 minutes on each side. Serve immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|