Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 TeelöffelBasil dired
3 Teelöffelparsley dried
1/2 TasseFat-free parmesan cheese
Clove Garlic; quartered
1/4 TasseWalnuts
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Tasseolive oil
die Zubereitung:

In a food processor, combine basil, parsley, parmesan cheese, garlic, walnuts, and salt. Cover and process with several on-off turns until blended. With the machine running slowly, gradually add oil and process to the consistency of soft butter.

or freeze up to 1 month.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: