Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Biscuits
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseall-purpose flour
3 EsslöffelButtermilk powder or nonfat dry milk powder
2 Teelöffelbaking powder
1/2 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelsalt
1/3 Tasseshortening
2 EsslöffelHomemade or purchased pesto
2/3 Tassewater
die Zubereitung:

>Date: Tue, 20 Jul 93 16:04 Mst >From: Johnn Tan <Atan@cc.weber.edu> >Subject: Recipe (lacto): Pesto Biscuits >From Better Homes & Gardens,

In a large bowl stir together flour, buttermilk or milk powder, baking powder, baking soda, and salt. With a pastry cutter, cut in shortening and pesto until mixture resembles coarse crumbs. Make a well in the center; add water all at once. Stir in just until dough clings together. Turn out onto a lightly floured surface. Knead gently for 10 to 12 strokes. Roll or pat to 1/2-inch thickness. Cut with a 2 1/2-inch biscuit cutter, dipping cutter into flour between cuts. Place biscuits on an ungreased baking sheet. Bake in a 450F oven for 8 to 10 minutes or until golden. Makes 10 to 12 biscuits. Nutri info per serving: 175 cal, 8 g fat, 2 mg chol, 4 g pro, 21 g carbo, 1 g fibre, 180 mg sodium, 21% Usrda thiamine, 14% Usrda riboflavin, 11% Usrda niacin.


Anmerkungen zum Rezept: