Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Bread with Cheese and Pine Nuts
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
3 Esslöffelsugar
1/3 Tasseoil
3/4 Tassecream
2 Tasseflour Self-rising
1/2 Teelöffelbaking powder
1 1/2 TeelöffelSweet basil flakes
1/3 Tasseparmesan grated
1/4 TassePine nuts; lightly toasted
die Zubereitung:

Beat together first 4 ingredients until blended. Combine and add the next 4 ingredients and stir until dry ingredients are blended. Do not overmix. Stir in the pine nuts. Spread batter into a greased 8x4" loaf pan, place pan on a cookie sheet, and bake in a 350~ oven for about 45 minutes or until a cake tester, inserted in center, comes out clean. Allow to cool in pan for 15 minutes, and then remove from pan and continue cooling on a rack. Use a serrated bread knife to cut into slices. Serve warm with sweet whipped butter. Yields 1 loaf.

and add a pinch of salt.


Anmerkungen zum Rezept: