Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Carbonara
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBacon cut in 1/4-inch slices
1/4 Tassebasil leaves fresh
cloves garlic
1/2 TasseHalf-and-half
eggs beaten
1 TasseGrated Parmesan cheese (freshly grated)
1 x ca. 450 gVermicelli
die Zubereitung:

In a skillet, fry bacon until lightly brown; drain and set aside. Put basil and garlic into a food processor or blender; process or blend until finely minced. In a large bowl, mix the half and half with the eggs; add bacon, basil mixture, and cheese. Cook pasta according to package directions. Drain; immediately add to egg mixture. Cover and let stand for 2 to 3 minutes. Uncover and toss to coat pasta with sauce. Serve immediately.

Reprinted with permission from: The Electric Kitchen & Hawaiian Electric Company, Inc.

[Meal-Master compatible format by Karen Mintzias]


Anmerkungen zum Rezept: