Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Cheese Scones
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1 Esslöffelolive oil
1 grossegg
2 Esslöffelmilk
1/3 Tassebutter
2 Esslöffelparmesan grated
1/2 TasseGrated Provolone Cheese
1/4 TassePine nuts (hulled)
1/2 Tassebasil fresh
1 kleinClove Garlic, crushed (or
1/2 Teelöffelgarlic powdered
die Zubereitung:

Preheat oven to 375o F. Combine all dry ingredients, cut in butter.

In food processor or blender, process pine nuts, basil & olive oil.

Add egg to basil mixture. Add dry ingredients and milk & stir to combine. With floured hands, knead in cheeses evenly. Pat out on a baking sheet into a circle, cut into wedges, and bake 20-25 minutes, until browned. Can press a few whole pine nuts into the tops of the wedges for "effect."


Anmerkungen zum Rezept: