Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Wet Mix
1/2 TasseFinely sliced spring onions
1/4 Tasseoil
eggs
1/3 TassePesto sauce -or
1/2 Tassebasil chopped, fresh
1/2 Tassecheddar cheese grated
1 Tassemilk
Drymix
1 1/2 TasseSelf-raising flour
1 Tassewholemeal flour
die Zubereitung:

Preheat oven to 400°F, prepare pans. Thoroughly combine the wet ingredients in a bowl. Combine the dry ingredients & thoroughly but gently work this into the wet mix. Spoon into pans & bake for 20-25 mins. Makes 12 muffins.

1. Pesto & Pine Nut: Add 1/2 cup toasted pine nuts to the mixture.

2. Pesto & Prawn: Add 1/2 cup frozen cocktail prawns to the mixture.


Anmerkungen zum Rezept: