Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Shrimp and Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Container; (7 oz.) refrigerated pesto sauce
1 x ca. 450 gMedium shrimp; peeled and deveined
4 Teelöffellemon juice fresh
1/4 Teelöffelsalt
1 x ca. 450 gPenne pasta; cooked according to package directions
die Zubereitung:

1. Spoon enough oil from top of pesto to fill a tablespoon and heat in a large skillet over medium-high heat 1 minute.

2. Add shrimp; cook 2 minutes turning frequently. Stir in lemon juice; transfer to bowl. Toss with salt. When cool enough to handle, slice shrimp in half lengthwise.

3. Toss cooked pasta with remaining pesto and shrimp. Serve immediately.

A terrific pasta dish that can be cooked up in a flash. You'll save even more time if you purchase shrimp that has already been peeled and deveined.

Total prep time: 15 minutes Easy

Per Serving Calories 785 Total Fat 30 g Saturated Fat 5 g Cholesterol 148 mg Sodium 655 mg Carbohydrates 90 g Protein 38 g


Anmerkungen zum Rezept: