Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto White Pizza
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseparsley chopped
1 TasseBasil chopped
cloves garlic minced
1 Esslöffel+ 1 t olive oil
2 Esslöffelparmesan
1/2 Recipe basic pizza dough
1 1/2 TasseRicotta cheese, part skim
4 1/2 x ca. 30 gMozzarella, part skim
2 Esslöffelskim milk
Large plum tomatoes
1/4 Tassebeef broth
die Zubereitung:

Preheat oven to 475 degrees. Mix parsley, basid, garlic, broth, oil and 1 tb parmesan until combined. Spread pizza dough with pesto. In medium bowl, combine ricotta cheese, mozzarella, milk and reminag 1 tb parmesan. Pread cheese mixture evenly over pesto; arrange tomato slices over chees. Bake 20-25 minutes, until crust is golden. Exchanges: 1/2 Fa, 1 1/2 P, 1/2 V. 1 1/2 B, 10 cal. Per serving: 170 cal, 5 gm fat.


Anmerkungen zum Rezept: