Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto-Stuffed Steaks
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beef rib eye steaks, 1 1/2 " thick (about 2 pounds)
1/4 TassePesto
2 EsslöffelFinely shredded Parmesan cheese
1 EsslöffelOlive oil or vegetable oil
1/3 TasseFinely shredded Parmesan cheese
die Zubereitung:

Heat coals or gas grill.

Make a horizontal cut in side of each beef steak, forming a pocket (do not cut through to opposite side).

Mix pesto and 2 tablespoons cheese; spread evenly on insides of pockets; press pockets closed. Drizzle oil over beef. Roll beef in 1/3 cup cheese until well coated.

Cover and grill beef 4 to 5 inches from medium heat 12 to 14 minutes for medium doneness, turning once.

To serve, cut each beef steak into thick strips. Makes 4 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: