Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pets De Soeurs ( Cinnamon Rolls)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
3 Tasseflour
2 Esslöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
1/2 TasseLard
1 Tassemilk
Filling
2 Esslöffelbutter softened
1 Tassebrown sugar
1 Teelöffelcinnamon
1 Tassewater
die Zubereitung:

Sift the dry ingredients together. Blend in the lard to form a coarse mixture. Gradually add the milk until a soft dough is formed. Roll the dough until it is fairly thin, although it should be thicker than a regular pie crust. Butter the dough with soft butter, cover with 1/4 inch of brown sugar and sprinkle with cinnamon. Roll the dough up like a jelly roll and slice into circles about 1/2 inch thick. Pour water into a casserole dish. Put the sliced dough into the casserole and bake at 375F for about 30 minutes or until the pets de soeur are golden brown. Variation: Cranberry jam may be substituted for the sugar and the cinnamon.


Anmerkungen zum Rezept: