Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pezedes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar
1/2 Tassewater
1 Teelöffellemon juice
egg whites
1 Teelöffelvanilla
1 Tasse10x sugar
die Zubereitung:

Boil sugar, water, and lemon juice together to make a thick syrup, but do not let it carmelize. Remove from heat and keep hot. Beat egg whites until stiff, and add hot syrup slowly to them, beating constantly. Fold in the confectioner's sugar and vanilla, blending well. Butter and lightly flour a piece of waxed paper and place on baking sheet. Drop batter ty tesapoons or force thru cookie press onto sheet and bake in preheated 350 F. oven for 20 to 25 min. Remove from ove, cool and place on a platter.

butter between 2 cookies, then storing in refrig. Until you serve.


Anmerkungen zum Rezept: