Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pfeffernusse (Peppernuts)
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
20 x ca. 30 gDark Karo Corn Syrup
2 TasseWhite sugar granulated
1 TasseButter plus 1 cup lard Or
2 TasseCrisco
1 Teelöffelsalt
Eggs, beaten slightly
1 Tassebuttermilk
3 TeelöffelBaking soda
1 TeelöffelAnise oil
1 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelcloves
1/3 Teelöffelginger
2 Tassenuts finely chopped
10 Tasseflour
die Zubereitung:

Boil the Karo syrup for 2 minutes, and then add the sugar, butter, and salt. Stir until sugar and shortening are melted, then cool. When cool, add remaining ingredients (except flour). Add flour in increments until dough is very stiff. Chill thoroughly (can even be frozen).

Roll chilled dough into rolls about the width of a finger. Cut with a knife into small 'pillows'. Pat pillows flat and bake in moderate oven (350 degrees? ~- time is unknown so I'd have to guess maybe 8-10 minutes. This is an old recipe of my grandmothers and it doesn't^? specify).


Anmerkungen zum Rezept: