Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | all-purpose flour |
1 Teelöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | white pepper ground |
1 Teelöffel | cinnamon ground |
1/2 Teelöffel | cardamom ground |
1/2 Teelöffel | ginger ground |
3/4 Teelöffel | salt |
3/4 Tasse | Butter or margarine, softened |
1 1/4 Tasse | brown sugar packed |
2 | eggs |
3/4 Tasse | Finely chopped almonds;, (optional) |
These nut-sized cookies are spiced with ginger, cinnamon, cardamom, and pepper. They are called Pepperkaker, in Norway.
Preheat oven to 350 degrees F. 2 Combine dry ingredients and set aside. 3 In a separate bowl, beat butter and sugar together until light. Add eggs one at a time, beating well after each addition. 4 Stir in dry ingredients 1/2 cup at a time. Add almonds, if desired. 5 Roll into one inch balls and arrange 1 inch apart on ungreased baking sheet. Bake 11 to 14 minutes. 6 Cool and store in airtight containers for 3 days to mellow flavors. Makes 16 dozen
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|