Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
7 x ca. 450 g | Dark blue plums |
1/4 Tasse | vinegar |
1 1/4 x ca. 450 g | sugar |
Wash, dry & pit plums. Combine with sugar & vinegar & let stand for 12 hours. After 12 hours, boil for 1 minute, reduce heat & simmer 6 hours without stirring. Turn heat high & cook for 10 minutes, stirring frequently. Pour into glasses, cover with wrap paper & tie securely. Serve when cool.
Frau Peter (Sabine) Dreher
Time Includes Cooling
From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|