Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Philadelphia Cinnamon Buns
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelbutter
1/2 Tassesugar
2 Esslöffelsugar
2 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
4 Teelöffelbaking powder
egg beaten
1/2 Tassewater
2 Teelöffelcinnamon
4 Esslöffelraisins
2 EsslöffelBrown sugar *
die Zubereitung:

Melt 4 Tbsp. Butter. Cool. Sift 2 Tbsp. Sugar with flour, salt and baking powder. Add beaten egg and 2 Tbsp. Of the melted butter to water, and add slowly to dry ingredients to make soft dough. Knead lightly. Roll out 1/4" thick on floured board; brush with remaining melted butter. Mix 1/2 cup sugar and cinnamon; sprinkle with raisins over dough. Roll as for jelly roll. Refrigerate 1 hour. * Cream 2 Tbsp. Butter with 2 Tbsp. Brown sugar. Spread this mixture on bottom and sides of a 2 or 10" cast-iron baking pan (or skillet), and heat just long enough for butter to melt. Cut dough into 1" pieces and place with cut edges up on pan, about 1/2" apart. Lots of cinnamon-sugar will fall out when you cut the buns. Sprinkle this on top of the pieces in the pan. * As oven heats to 400 degrees, allow dough to stand 15 minutes. * Bake 25 minutes. Remove from pan at once, turning upside down to serve. Buns will expand to form a large cake. There will be about a dozen buns. Pull apart to eat.


Anmerkungen zum Rezept: