Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Philippine Lumpia
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gChicken, cut in serving pieces
1/2 x ca. 450 gLean boneless pork butt, cut in 2-3 pieces
Medium onion, peel, quarter
Celery tops
Medium bay leaf
2 Teelöffelsalt
2 Tassewater
Small green cabbage
1/4 x ca. 450 gSlab bacon, trimmed of rind and cut in 1/4" dice
Small onion, peeled and cut crosswise into paper thin slices
2 Teelöffelgarlic finely chopped
1 1/2 x ca. 450 gFresh green string beans, trimmed and cut diagonally into 1/4" lengths
1/4 x ca. 450 gFresh bean sprouts, washed and husks removed
1 TasseCelery finely diced
2 Esslöffelsoy sauce