Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Philly Free 3-Step Double Layer Pumpkin Cheesecake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Packung(8 oz. each) Philadelphia Brand Fat Free Cream Cheese, softened
1/2 Tassesugar
1/2 Teelöffelvanilla
eggs
1/2 Tassepumpkin canned
1/2 Teelöffelcinnamon ground
1 Prisecloves ground
1 Prisenutmeg
1/3 Tassegraham cracker crumbs
1/2 TasseCool Whip Free Whipped Topping, thawed
die Zubereitung:

Mix cream cheese, sugar and vanilla with electric mixer on medium speed until well blended. Add eggs; mix until blended. Do Not Overbeat After Adding Eggs. Remove 1 cup batter; stir in pumpkin and spices. Spray 9-inch pie plate with no-stick cooking spray; sprinkle bottom with crumbs. Pour remaining plain batter into crust. Top with pumpkin batter. Bake at 325 degrees for 35 to 40 minutes or until center is almost set. Cool. Refrigerate 3 hours or overnight. Makes 8 servings.

cholesterol, 310 mg sodium, 22g carbohydrate, less than 1g dietary fiber, 11 g protein.


Anmerkungen zum Rezept: