Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Phoenix Brand Chamionship Bbq Sauce2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 onions minced
3/4 TasseWhiskey
1/3 Tassevinegar
1/2 Tassebrown sugar packed
1/2 Teelöffelpepper
1/4 TasseTomato paste
1/3 TeelöffelHot sauce, to taste
cloves garlic minced
2 Tasseketchup
1/4 TasseWorcestershire Sauce
3/4 Tassemolasses
1/2 Esslöffelsalt
2 EsslöffelLiquid Barbecue SmokeAE, to taste
die Zubereitung:

Combine onion, garllic and whiskey in a 3-quart saucepan. Saute until onion and garlic are tranlucent, about 10 min. Remove from heat and light mixture, flame for 20 seconds. Add all remaining ingredients. Bring to boil, then turn down mixture to a medium simmer. Simmer 20 min., stirring constantly. Run sauce through a medium strainer to remove onion and garlic bits if you prefer a smoother sauce. Makes 4 cups. This sauce get better with age so make it a day or two before use. Keep refigerated


Anmerkungen zum Rezept: