Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picadillo (Spicy Beef)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gLean beef, chopped coarse
Med. onion, chopped fine
2 grossFresh tomatoes, peel, chop
Cloves garlic crushed
2 Esslöffelvinegar
1 Teelöffelsugar
1 Teelöffelcinnamon ground
1 Prisecloves
1/4 TeelöffelCumin ground
1 Teelöffelsalt
1/2 Tasseraisins Seedless
1/2 TasseAlmonds, blanched, slivered
die Zubereitung:

Brown meat over med. Heat. After meat begins to cook and some he fat begins to cook out, add the onion. Cook until onion is translucent. Drain off excess fat, if any.

Add all remaining ingreds. Except almonds. Simmer for abt. 30 min. Add the almonds just before serving; use as garnish for top of dish.


Anmerkungen zum Rezept: