Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picante Pot Roast
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gBeef roast
1 Esslöffelvegetable oil
Medium onions, cut into wedg
1 Dose(8 oz) tomato sauce
1 TassePicante sauce
1 1/4 Teelöffelground cumin
1/2 TeelöffelOregano leaves, crushed or g
cloves garlic minced
Green pepper, coarsely chopp
die Zubereitung:

Pour oil into crock pot or dutch oven; add meat; mix spices and sauces in bowl and pour over meat; cook slowly in dutch oven, and check meat for tenderness after 2 hours. If added to crock pot instead, turn on Low and let cook 6-8 hours. In either case, re- move meat to serving plate and keep warm; bring sauce to a boil and stir frequently until thickened (about 5 minutes). Skim fat from sauce, and serve with additional picante sauce over meat. Makes 6-8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: