Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickle Relish
Zutaten für 9  Menge anpassen
die Zutaten:
3 ca. 1 Litercucumbers chopped
3 TasseChopped sweet green peppers
3 TasseChopped sweet red peppers
1 Tasseonions chopped
3/4 TasseCanning or pickling salt
4 TasseIce
8 Tassewater
2 Tassesugar
4 TeelöffelMustard seed
4 Teelöffelturmeric
4 Teelöffelallspice whole
4 Teelöffelcloves whole
6 TasseWhite vinegar (5 percent)
die Zubereitung:

Procedure: Add cucumbers, peppers, onions, salt, and ice to water and let stand 4 hours. Drain and re-cover vegetables with fresh ice water for another hour. Drain again. Combine spices in a spice or cheesecloth bag. Add spices to sugar and vinegar. Heat to boiling and pour mixture over vegetables. Cover and refrigerate 24 hours. Heat mixture to boiling and fill hot into clean jars, leaving 1/2-inch headspace.

Adjust lids and process according to the recommendations in Table 1.

Table 1. Recommended process time for Pickle Relish in a boiling-water canner.

Style of Pack: Hot. Jar Size: Half-pints or Pints. Process Time at Altitudes of 0 - 1, 000 ft: 10 min.

1, 001 - 6, 000 ft: 15 min.

Above 6, 000 ft: 20 min.

======================================================= === * Usda

courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: