Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Baby Corn on the Cob
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassesugar
1 Tassevinegar
1/4 Teelöffelturmeric ground
1/2 Teelöffelcelery seed
1/4 Teelöffelmustard dry
cloves garlic minced
1 1/2 x ca. 450 gFresh baby corn on the cob, husked
die Zubereitung:

In a large saucepan stir together sugar, vinegar, turmeric, celery seed, mustard, and garlic. Add corn. Bring to a full boil. Boil gently for 2 minutes. Remove from heat. Cool slightly. Tranfer corn to a moisture and vapor-proof container. Add enough of the cooking liquid to cover. Cover and chill in refrigerator for up to 1 week.

Typed in MMformat by cjhartlin@msn.

on Jun 1, 97


Anmerkungen zum Rezept: