Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 ca. 1 Liter | Small beets; boiled, skinned |
3 Tasse | vinegar |
2 Tasse | water |
2 1/2 Tasse | Sugar --or |
15 Tropfen | Artificial sweetner |
2 Teelöffel | allspice |
1 | Stick cinnamon; 3-inches long |
1/2 Teelöffel | cloves |
1 Teelöffel | salt |
Combine vinegar, water, sugar, spices and salt. Bring to boil and simmer 15 minutes. Add beets and simmer 5 minutes. Pack beets into sterile jars. Bring syrup to a boil; pour over beets and seal. Note: By using artificial sweetener this can be used for diabetics or dieters.
Mrs Wayne Shadden (Vivian)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|