Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Beets #3
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 ca. 1 LiterSmall; young beets
2 1/2 Tassesugar
2 Tassewater
2 TasseVinegar; 5% strength
2 Teelöffelcloves
1 Teelöffelallspice
2 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Wash beets and cook until tender. Dip in cold water and remove skins. Slice. Make a syrup of the remaining ingredients, pour over the sliced beets and boil slowly for 10 minutes, uncovered. Pack beets with syrup to cover into hot, sterilized jars. Seal at once.

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: