Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Beets and Cucumbers
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
34 x ca. 30 gCanned sliced beets, undrained
2 TeelöffelWhole pickling spices
2/3 Tassesugar
2/3 Tassewhite vinegar
1 grossCucumber, cut into 1/4-inch slices
1 mittelOnion Thinly Sliced
die Zubereitung:

1. Drain beets and reserve 2/3 cup liquid. 2. Tie pickling spices in a piece of cheesecloth. 3. Combine beets, sliced cucumber, onion, reserved liquid, sugar, vinegar and cheesecloth bag in a deep, 2-quart, heat-resistant, non-metallic casserole. 4. Heat, covered, in Microwave Oven 12 minutes or until mixture boils. Stir occasionally. 5. Chill to marinate. 6. Remove pickling spices before serving.


Anmerkungen zum Rezept: