Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
34 x ca. 30 g | Canned sliced beets, undrained |
2 Teelöffel | Whole pickling spices |
2/3 Tasse | sugar |
2/3 Tasse | white vinegar |
1 gross | Cucumber, cut into 1/4-inch slices |
1 mittel | Onion Thinly Sliced |
1. Drain beets and reserve 2/3 cup liquid. 2. Tie pickling spices in a piece of cheesecloth. 3. Combine beets, sliced cucumber, onion, reserved liquid, sugar, vinegar and cheesecloth bag in a deep, 2-quart, heat-resistant, non-metallic casserole. 4. Heat, covered, in Microwave Oven 12 minutes or until mixture boils. Stir occasionally. 5. Chill to marinate. 6. Remove pickling spices before serving.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|