Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Blueberries
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TeelöffelMixed pickling spice
1 3/4 Tassesugar
1 1/2 Tassecider vinegar
3/4 Tassewater
Cinnamon stick
2 x ca. 1/2 LiterBlueberries, washed and picked over
die Zubereitung:

Tie pickling spice ia a double-thickness cheesecloth bag. Stir together spice bag, sugar, vinegar, water and cinnamon stick in a large nonaluminum saucepan. Simmer, uncovered, 20 minutes. Add blueberries; simmer 3 minutes or just until berries become softened. Pour mixture into a large bowl. Cover and refrigerate overnight. To serve, remove spice bag and cinnamon stick and use slotted spoon to serve. If not using immediately, spoon into sterilized canning jars. Refrigerate.


Anmerkungen zum Rezept: