Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Cherries
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 TasseSweet black cherries, with stems and pits
2 Tassewater
1 Tassecider vinegar
1/2 Tassebrown sugar firmly packed
2 EsslöffelPickling salt
die Zubereitung:

Wash cherries and set out on paper towels to dry. In heavy saucepan or preserving kettle, combine water, vinegar, sugar and salt. Bring to a boil, stirring until sugar is dissolved. Pack cherries into hot, sterilized jars. Ladle syrup over top, leaving 1/8 inch headspace. Seal immediately in 8oz jars and process 10 minutes in boiling water bath. Makes about 8 cups...


Anmerkungen zum Rezept: