Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Head Chinese lettuce |
2 Esslöffel | oil |
1 | cloves garlic |
1 Esslöffel | soy sauce |
1 Esslöffel | vinegar |
3 Tropfen | Sesame oil; more or less |
1. Separate lettuce leaves and cut in 2-inch sections.
2. Heat oil. Add lettuce and stir-fry to soften slightly (2 to 3 minutes). Transfer to a bowl.
3. Mince garlic and combine with soy sauce, vinegar and sesame oil. Add to lettuce and toss. Serve warm or chilled.
to moisten.
From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|