Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Cucumbers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 grossCucumbers
4 grossonion
4 Esslöffelsalt coarse
2 1/2 TasseDistiilled white vinegar
3/4 Tassesugar
1 Teelöffelcelery seed
1 TeelöffelMustard seed
die Zubereitung:

Wash, dry, and thinly slice the cucumbers. Peel and slice the onions. Mix the two ingredients together in a bowl and sprinkle with the salt. Leave 2 hours. Rinse and drain. Bring the vinegar, sugar, and spices to a boil and simmer for 3 minutes. Pack the drained cucumbers and onions loosely in warm jars. Cover with the spiced vinegar and seal immediately.


Anmerkungen zum Rezept: