Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Dilled Okra
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 450 gSmall okra pods
6 kleinpeppers hot
4 TeelöffelDill seed
cloves garlic
2/3 TasseCanning or pickling salt
6 Tassewater
6 TasseVinegar (5 percent)
die Zubereitung:

Procedure: Wash and trim okra. Fill jars firmly with whole okra, leaving 1/2-inch headspace. Place 1 garlic clove in each jar. Combine salt, hot peppers, dill seed, water, and vinegar in large saucepan and bring to a boil. Pour hot pickling solution over okra, leaving 1/2-inch headspace.

Adjust lids and process according to the recommendations in Table 1.

Table 1. Recommended process time for Pickled Dilled Okra in a boiling-water canner.

Style of Pack: Hot. Jar Size: Pints. Process Time at Altitudes of 0 - 1, 000 ft: 10 min.

1, 001 - 6, 000 ft: 15 min.

Above 6, 000 ft: 20 min.

======================================================= === * Usda

courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: