Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | Juice from canned beets |
3/4 Tasse | vinegar |
1/4 Tasse | brown sugar |
1/2 Teelöffel | salt |
2 | cloves whole |
6 | Eggs, hard cooked, peeled |
Mix beet juice, vinegar, brown sugar, salt, and cloves in a saucepan. Bring to a boil. Cool.
Place eggs in a quart jar. Add beet juice mixture.
To keep eggs immersed in the pickling mixture, fill a small plastic bag (intended for food use) with water; fasten securely to prevent leakage; and place on top of eggs.
Refrigerate overnight.
For optimum eating quality, use within 2 days of preparation.
Calories per egg: About 80
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|