Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Eggs
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
24 eggs fresh
6 Tassecider vinegar
2 Esslöffelpeppercorns
1 Esslöffelallspice whole
1/2 EsslöffelMace
1/2 EsslöffelCoriander seeds
1/2 EsslöffelCardamon seeds
1/2 Esslöffelcloves
10 Small hot red peppers
3 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

Cook eggs in simmering water for 15 minutes. Place eggs in cold water, remove shells and pack into sterilized jars; in a kettle combine vinegar, spices and sugar. Bring to boil, reduce heat and simmer for 5 minutes. Pour hot liquid over hardboiled eggs. Place lid on jar and store in refrigerator when cooled. Use within a month.


Anmerkungen zum Rezept: